05 листопада 2022 р. 16:24

Рейс з Одеси до Краматорська запрацює від сьогодні - Укрзалізниця

Фото: Економічна правда

(Фото: Економічна правда)

Новий рейс Одеса — Краматорськ розпочинає рух вже сьогодні, 5 листопада.

Про це повідомили в Telegram-каналі Укрзалізниці.

Рейс вирушатиме з Одеси з 5 листопада о 16:51, з Дніпра о 06:27 та прибуватиме до Краматорська о 12:24.

Зворотній поїзд відправлятиметься з Краматорська щоденно з 6 листопада о 15:20 і прямуватиме через Слов’янськ, Барвінкове, Лозову, Павлоград, Синельникове, Дніпро, Кам'янське, Вільногірськ, П'ятихатки, Олександрію, Знам'янку, Кропивницький, Плетений Ташлик, Новоукраїнку, Помічну, Первомайськ, Врадіївку, Любашівку, Балту, Подільськ та Роздільну. Прибуття до Одеси о 10:57.

Продаж квитків здійснюється у застосунку, чат-ботах, на сайті Укрзалізниці та у квиткових касах.

Також в компанії зазначили, що від сьогодні стартують рейси Київ — Кишинів, Київ — Перемишль та Жмеринка — Хутір-Михайлівський. Ще декілька анонсованих маршрутів готуються до перших рейсів: розклади оприлюднять найближчими днями.

Нещодавно Акціонерне товариство "Укрзалізниця" отримала від Товариства Червоного Хреста України 35 генераторів для безперебійної роботи залізничних вокзалів України в умовах повномасштабної війни росії проти України, один з яких встановлять на вокзалі в Одесі.

Також Укрзалізниця отримала від Червоного Хреста 154 водонагрівачів, які були розподілені серед 79 вокзалів. Адже під час евакуації та до моменту розселення, приміщення вокзалів стають тимчасовим прихистком для громадян. Відтепер, завдяки новому обладнанню, кімнати відпочинку та кімнати для матерів з дітьми будуть забезпечені безперервною подачею гарячої води.

У липні 2022 року Товариство Червоного Хреста України передало Укрзалізниці 44 дефібрилятори.

У червні компанія, на підставі відгуків пасажирів, які вони залишили через QR-коди на вокзалах, склала рейтинг найкращих вокзалів країни, який очолив одеський. Найбільше позитивних звернень Укрзалізниця отримала щодо роботи залізничних вокзалів Одеси, Запоріжжя та Харкова.

У квітні "Укрзалізниця" відзначила 10 вокзалів та їхніх керівників, що від початку повномасштабного вторгнення прихистили десятки тисяч людей, прийняли тисячі рейсів, скерували сотні тонн гуманітарки на потреби оточених міст.

Поділитися