26 лютого 2022 р. 16:18

Укравтодор закликав демонтувати дорожні знаки на трасах країни

Укравтодор закликав демонтувати дорожні знаки на трасах країни

Укравтодор закликав усі шляхові організації, територіальні громади, органи місцевого самоврядування негайно розпочати демонтаж дорожніх знаків поблизу населених пунктів.

Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

"Демонтуємо дорожні знаки на усіх дорогах країни. Пріоритет №1 — вказівні знаки, назви населених пунктів. У ворога жалюгідний зв‘язок, вони не орієнтуються на місцевості. Давайте допоможемо їм потрапити прямісінько у пекло", - йдеться в повідомлені.

Комунальна установа "СМЕП" розпочинає демонтаж дорожніх знаків у місті. Також знімаються вказівники напрямів та вулиць. 

"Вночі не буде працювати підсвітка споруд та будинків. Просимо одеситів з розумінням поставитися до цієї вимушеної міри", - зазначили в установі.

Зазначимо, Міністерство культури та інформаційної політики разом з українськими медіа-групами звернулося до міжнародних телевізійних провайдерів зі закликом вимкнути російські новинні канали.

Раніше діячі культури написали звернення до світових лідерів про мир в Україні. 

Мер Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження про введення в місті комендантської години з 23:00 до 05:00. У цей час зокрема буде заборонено перебування людей на вулицях міста та інших громадських місцях до видачі спеціальних перепусток та посвідчень. Також мер оголосив про проведення загальної мобілізації на території міста Одеси.

Раніше президент України Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію на території усіх регіонів країни та Києва. Відповідний документ оприлюднив Офіс президента. Згідно указу, мобілізація проводиться протягом 90 діб із дня набрання ним чинності. 

Більше про російське вторгнення у хрониці ІзбірКома.

Поділитися