30 липня 2022 р. 18:04

У Затоці на Одещині знешкодили ворожу міну

Фото : ОК "Південь"

(Фото : ОК "Південь")

У селищі Затока 20 липня виявили ворожу морську міну, яку несло до берега. Про це повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко.

"Наші сапери оперативно її знешкодили. Вкотре нагадую про заборону на відвідування пляжів та купання. Ця міна - чергове нагадування про те, що порушення розпоряджень може мати дуже сумні наслідки", - зазначив він.

15 липня на одному з пляжів Одещини від вибуху міни загинув відпочивальник. Це була третя смерть через міну за літо-2022. 2 липня на одному з пляжів на півдні Одеської області вибухнув невстановлений пристрій. Під час запливу в морі один з відпочивальників підірвався на невстановленому вибуховому пристрої, його тіло витягли на берег без ознак життя. Другий  плавець отримав контузію і легкі подряпини, від госпіталізації відмовився. 11 червня на одному з пляжів Одеської області, під час купання в морі підірвався на міні відпочивальник. Чоловік загинув на місці від отриманих травм. 

Раніше повідомлялося, що акваторія Одеського морського порту не буде повністю розмінована під час організації розблокування портів регіону для експорту зерна. 

Поділитися