11 листопада 2022 р. 10:16

Стабілізаційні відключення 11 листопада заплановані на Одещині з другої половини дня

Фото: ілюстративне

(Фото: ілюстративне)

Компанія ДТЕК Одеські електромережі повідомила, що сьогодні, 11 листопада, стабілізаційні відключення електроенергії на Одещині планується розпочати з 15:00.

Щоб дізнатися, коли вдома може бути відсутнє електропостачання, споживач повинен ввести в графіку назву вулиці, номер будинку та дізнатись групу та час можливої відсутності світла в разі запроваджень стабілізаційних відключень. Якщо за його адресою час не визначається – з високою вірогідністю відключення у вашому будинку не буде відбуватися.

Між тим в Одесі у частині Київського та Малиновського районів наразі спостерігаються проблеми із електропостачанням. В ДТЕК пояснили, що це пов'язано із проведенням аварійно-відновлювальних робіт. Відновлення живлення орієнтовно з 18:00 до 19:00.

9 листопада НЕК Укренерго зранку скасувала графіки погодинних відключень електроенергії, які впроваджувала з шостої години, а з 15:00 графіки знов впровадила. 

8 листопада компанія ДТЕК Одеські електромережі повідомила, що держкомпанія НЕК Укренерго застосовує стабілізаційні відключення електроенергії.

Раніше одеські енергетики розповіли, як виглядатимуть графіки вимкнення світла.

27 жовтня Генеральний директор ДТЕК Одеські електромережі Дмитро Григор‘єв повідомив, що наразі компанія розробляє новий графік відключення електроенергії абонентам в Одеській області та обговорює його із Одеською обласною військовою адміністрацією.

Ввечері 26 жовтня в ДТЕК Одеські електромережі повідомили, що вимкнення електроенергії скасоване, але зранку 27 жовтня повідомили про впровадження вимкнення. Аналогічна ситуація сталася зранку 26 жовтня, коли компанія "ДТЕК Одеські електромережі" повідомила, що національна енергетична компанія "Укренерго" з 8:00 ранку 26 жовтня відновила стабілізаційні графіки відключень в Одеській області, скасовані ввечері 25 жовтня. 

Поділитися