30 липня 2022 р. 12:13

Школи та дитячі садочки Саф'янівської громади обладнають системами відеоспостереження

Ілюстрація: lviv.pb.org.ua

(Ілюстрація: lviv.pb.org.ua)

Управління освіти Саф’янівської сільради Ізмаїльського району в рамках підготовки до нового навчального року планує оздобити 27 навчальних закладів на території громади системами відеоспостереження з можливістю архівації запису.

Про це повідомляє кореспондентка ІзбірКома з посиланням на сайт Prozorro.


На вищезазначені роботи замовник планує витратити 408 тис. гривень.

У договорі зазначені два джерела фінансування: з місцевого бюджету та за рахунок залишків коштів освітньої субвенції.

Подання тендерних пропозицій триватиме до 4 серпня включно. З конкретною датою проведення аукціону замовник обіцяє визначитися після першого серпня. При цьому очікується, що виконавець послуг-переможець тендеру впорається з усім обсягом робіт з монтажу обладнання систем відеоспостереження на об’єктах до 22 серпня.

Мова йде про 14 шкіл та 13 дитячих садочків у селах Саф’янівської територіальної громади.

17 червня у селі Кам’янка Саф’янівської сільради Ізмаїльського району відбулася церемонія відкриття басейну у Палаці спорту ім. М. Миндру. Капітальний ремонт у спортивному закладі тривав кілька місяців в рамках програми «Велике будівництво».

Департамент освіти й науки Одеської обласної державної адміністрації оголосив тендер на закупівлю шкільних автобусів.

Як сказано в документах на сайті ProZorro, планують придбати 26 автобусів, початкова загальна сума тендеру - 63,7 млн грн. Очікується, що постачальник надасть їх до 1 жовтня 2022 року. 

У червні повідомлялося, що очне навчання в школах Одеської області може відновитися лише у тих закладах освіти, де облаштовані укриття, а таких в регіоні лише 44%.

Поділитися