14 червня 2022 р. 15:00

Рух трасою Одеса-Рені може ускладнитися цієї ночі

Рух трасою Одеса-Рені може ускладнитися цієї ночі

Служба автомобільних доріг в Одеській області повідомила про можливе ускладнення руху через залізничний переїзд на автомобільній дорозі М-15 (Одеса-Рені), біля селища Сарата.

Про це повідомили у службі.

Зокрема, 14 червня з 19:00 години вечора до 6:00 години ранку 15 червня на дорозі М-15 Одеса-Рені (на Бухарест), км 118 відбудуться планові ремонтні роботи на залізничному переїзді, які можливо призведуть до тимчасового ускладнення руху.

Зазначимо, що раніше начальник Служби автомобільних доріг Одеської області Дмитро Рибалка повідомив, що після повномасштабного російського вторгнення, блокування портів та скасування всіх польотів з України основні логістичні маршрути зосередились на автодорогах, а у зв'язку з бойовими діями майже припинилося їх будівництво та ремонт

27 травня Служба автомобільних доріг в Одеській області перекрила рух через залізничний переїзд на автомобільній дорозі Н-33, біля селища міського типу Великодолинське.

Автоматизовані комплекси контролю габаритно-вагових норм (WIM-комплекси) з 16 травня розпочали роботу у тестовому режимі за основними напрямками перевезень вантажів (окрім зони бойових дій).

Державна служба України з безпеки на транспорті ("Укртрансбезпека") з 3 травня поновила контроль за дотриманням габаритно-вагових норм в Одеській області та за перші 12 годин працівники служби склали 19 актів про порушення цих норм.  

На початок квітня Одещина увійшла у топ-3 регіонів за кількістю засіяних площ, план роботи у весняному полі для одеських аграріїв становить 757 тисяч гектар.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися