08 червня 2022 р. 16:27

Росіянин - мешканець Одеси спалив свій паспорт громадянина рф

ФОТО: ДБР

(ФОТО: ДБР)

Мешканець Одеси на знак протесту публічно спалив свій паспорт громадянина рф, щоб ніколи не мати нічого спільного з рашистами.

Про це повідомили в Державному бюро розслідувань. 

"Я не підтримую політику росії. Категорично проти того, що почалось 22 лютого цього року та все, що робить рф на території України. Вторгнення не мало бути. Я вважаю, що цей паспорт громадянина росії мені не потрібен".

Уродженець Магадану переїхав в Україну 22 роки тому. Коли розпочалась війна, родичі, які живуть в росії, кликали його додому, однак чоловік говорить, що вони "зомбовані" і відмовився повертатися до країни-агресора.

ВІДЕО: ДБР

Нагадаємо, поліцейські ідентифікували чоловіків, що влаштували бійку в одеській Аркадії, у стані сп'яніння, яка викликала значний суспільний резонанс.

Голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко пояснив, чому одесити часто чують вибухи та постріли, але ніякої тривоги не оголошується.

Правоохоронці в рамках контрдиверсійних заходів затримали одесита завербованого федеральною службою безпеки російської федерації.

7 червня патрульні поліцейські відзвітували про затримання на пляжі чоловіка, в телефоні якого знайдені фото інфраструктурних об'єктів які він передавав російським абонентам. 

Нагадаємо, прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактом державної зради та незаконного поводження з вогнепальною зброєю та бойовими припасами.

Раніше правоохоронці повідомляли про затримання шістьох підозрілих осіб, які можуть бути причетними до співпраці з росіянами.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися