25 лютого 2022 р. 21:30

Російські війська обстріляли прикордонників в Одеській області

Російські війська обстріляли прикордонників в Одеській області

Російські ракети завдали кількох ударів з моря по об’єктах Державної прикордонної служби, розташованих на узбережжі в Одеській та Миколаївській областях. 

Про це повідомили у пресслужбі Одеського прикордонного загону.

Пошкоджені кілька постів технічного спостереження. Нагадаємо, що також сьогодні о 4.25 ворог наніс удар по прикордонному підрозділу «Приморський Посад» що у Запорізькій області.

А 28 механізована бригада імені Лицарів Зимового походу розпочала бій у районі Коблево. Та знищила там десант супротивника.

Також в Одесі військовослужбовці ЗСУ та добровольці Національного спротиву затримали корегувальника ворожого вогню. 

Мер Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження про введення в місті комендантської години з 23:00 до 05:00. У цей час зокрема буде заборонено перебування людей на вулицях міста та інших громадських місцях до видачі спеціальних перепусток та посвідчень. Також мер оголосив про проведення загальної мобілізації на території міста Одеси.

Раніше президент України Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію на території усіх регіонів країни та Києва. Відповідний документ оприлюднив Офіс президента. Згідно указу, мобілізація проводиться протягом 90 діб із дня набрання ним чинності. 

Більше про російське вторгнення у хрониці ІзбірКома.

Поділитися