25 вересня 2022 р. 10:55

Ренійський виконком віддасть понад 3 мільйони підприємиці без аукціону за ремонт вулиць

Фото: ілюстративне

(Фото: ілюстративне)

Виконавчий комітет Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області провів шість тендерів для обрання підрядників, які робитимуть поточний ремонт вулиць у селах. 

Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro, усі закупівлі проведені за спрощеною процедурою з одним учасником без аукціону.    

Йдеться про села: Котловіна, Лиманське, Нагірне, Новосільське, Орлівка, Плавні. За результатами цих закупівель наразі рішення про укладання угоди очікують три фізичні-особи підприємці: Людмила Антоненко, Василь Бічев та Віталій Чернобривенко

Найбільшу кількість підрядів планують віддати Людмилі Антоненко. Вона повинна буде ремонтувати вулиці в чотирьох селах: Котловіна, Новосільське, Орлівка та Плавні. Загальна сумма за чотирма підрядами складе 3 мільйони 488,8 тисяч гривень. У Котловіні вона ремонтуватиме вулицю 28 червня, у Новосільському Шкільну та Михайла Кокош, у Орлівці вулицю Миру, а у Плавнях вулиці Гагарина та Лазурну.

 

В Лиманському вулицю Іллі Рошки ремонтуватиме Василь Бічев за 680 тис. 887 грн, а у Нагірному Віталій Чернобривенко за 1 млн 67,8 тис. грн вулиці Степову та Шевченка.  

Зазначимо, це не в перше, коли на Одещині проводяться схожі закупівлі. Так Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради Одеської області уклало угоду із Приватним акціонерним товариством "Ізмаїлагрошляхбуд" щодо поточного ремонту вулично-дорожньої мережі з твердим покриттям по вулиці Українська. 

Комунальне некомерційне підприємство "Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф" Одеської обласної ради" планує укласти угоду про поточний ремонт гідроізоляції фундаменту та стін підвалу та відновлення вимощення будівлі приватним підприємством "Васольбудстрой".

Поділитися