20 травня 2022 р. 15:49

Рашисти ракетою зруйнували на Одещині пляжну вбиральню

ФОТО: Цензор.Нет

(ФОТО: Цензор.Нет)

Війська російської федерації нанесли по Одещині черговий ракетний удар із застосуванням авіації.

Як повідомили в оперативному командуванні "Південь", ракетою повітряного базування ворог зруйнував пляжну вбиральню на півдні Одеської області.

"Ворог суттєво зіпсував повітря на півдні Одеської області. Втілюючи один із знакових меседжів свого скаженого диктатора, рашисти, вочевидь, намагалися "замочити в сортирі" осередок нацизму. Зруйновано пляжну вбиральню. Попередньо, крім безнадійно втраченої совісті та репутації агресора, інших втрат нема", - йдеться в повідомленні.

18 травня вороги обстрілювали Одеську область ракетами з акваторії Чорного моря. 

17 травня військові зафіксували ще два влучання крилатих ракет у вже понад два тижні непрацюючий міст через Дністровський лиман.

Також прокурори Білгород-Дністровської окружної прокуратури розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни через обстріли Одеської області 16 травня.

Троє дорослих та дитина постраждали в результаті обстрілів. Того ж дня до Одеси не долетіла крилата ракета

Раніше рятувальники Одещини знешкодили дві авіабомби ФАБ-500, які виявили після однієї з повітряних тривог.

Пам'ятка архітектури в центрі Одеси - Воронцовський палац, постраждала від одного з ракетних обстрілів міста російськими військами.

Правоохоронці розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни через ракетні обстріли Одеси та Одеської області.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися