01 березня 2022 р. 09:44

Ракетний удар по Лощинівці: за попередніми даними загинув один військовий

Ракетний удар по Лощинівці: за попередніми даними загинув один військовий

Ракетний удар по радіолокаційній станції у військовій частині в селі Лощинівка Ізмаїльського району Одеської області нанесли російські війська зранку 1 березня.

Про це повідомив міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко.

Мер порадив містянам не покидати будинки без нагальної потреби, та повідомив, що інформація про загиблих чи поранених уточнюється. Згодом голова громадської ради при Одеській обласній адміністрації Сергій Братчук повідомив, що внаслідок удару один військовий загинув, та ще один дістав поранення.

Зазначимо, що російські війська навряд чи проводитимуть найближчої доби морську десантну операцію, через погані погодні умови.

Таку впевненість висловили у Генеральному штабі Збройних сил України. 

Великі десантні кораблі РФ вийшли пізно ввечері 27 лютого з портів окупованого Криму та пішли у Чорне море можливо у бік Одеси тож в Офісі президента не виключали спроби десанту ворога. Однак, як стверджує видання Думська, із посиланням на власні джерела, десант не відбувся через бунт морських пехотинців-"строковиків".  

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав Указ про тимчасове запровадження безвізового режиму. Раніше Президент оголосив про створення українського «Іноземного легіону».

Поділитися