01 червня 2022 р. 14:45

Прокурори скерували в суд справу щодо шести одеських любителів росії

ФОТО: ілюстративне

(ФОТО: ілюстративне)

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду шість обвинувальних актів стосовно шести осіб за фактами розміщення та поширення матеріалів, які містять виправдовування та заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури.

За даними слідства, проросійськи налаштовані мешканці Одеси та області, незважаючи на систематичні обстріли Одещини окупантами, у російських соціальних мережах «Одноклассники», «вКонтакте» поширювали матеріали, що виправдовують тимчасову окупацію частини території України та заперечують збройну агресію рф, принижують національну честь і гідність українського народу та вихваляють і звеличують російських загарбників.

Нагадаємо, мешканець невизнаного Придністров'я відповідатиме перед законом за організацію терактів в Одеській області на замовлення кураторів з російської федерації.

Управління СБУ в Одеській області інформує про викриття колаборанта в Білгороді-Дністровському. Співробітники СБУ блокували діяльність чергового проросійського інтернет-агітатора, який поширював пропаганду країни-агресора. 

Патрульні поліцейські затримали в Одесі чоловіка, який знімав роботу блокпостів та позиції військових за допомогою відеорегістратора.

Поділитися