13 січня 2022 р. 14:13

Правоохоронці перевіряють інформацію про зупинку керівника патрульної поліції в автівці з "лівими" номерами

Правоохоронці перевіряють інформацію про зупинку керівника патрульної поліції в автівці з "лівими" номерами

Патрульна поліція перевіряє інформацію про те, що тимчасового керівника одеських патрульних Дмитра Хмарука підлеглі зупинили у автівці із незареєстрованими номерами та без документів на транспортний засіб. 

Про це ІзбірКому повідомили у патрульній поліції.

"Зараз мережею шириться інформація про подію з тимчасово виконуючим обов'язки начальника управління патрульної поліції в Одеській області Дмитром Хмаруком. Наразі всі обставини події з'ясовуються, здійснюється перевірка", - зазначили там.

Інформацію розповсюдила низка телеграм-каналів, які зазначали, що патрульні обмежилися профілактичною бесідою.

Також з'явилося відео інциденту. 

 

Раніше співробітники поліції Чернівців оприлюднили відеозапис, якій підтверджує факт зупинки на вулицях цього міста автівки, якою керував начальник управління стратегічних розслідувань на Одещині полковник В'ячеслав Єфтеній у нетверезому стані.

В Головному управлінні Національної поліції України в Одеській області ІзбірКому повідомили, що наразі після призначення на посаду міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, управління стратегічних розслідувань вивели з підпорядкування Національної поліції, тож коментарі з боку Нацполіції недоречні. Втім там також пояснили, що В'ячеславу Єфтенію після зміни міністрів запропонували залишити посаду очільника управління за власним бажанням, однак він вирішив скористатись правом на відпустку по догляду за дитиною та пішов у декрет. Тож наразі він не є офіційно керівником служби - а чинний керівник Денис Форолов не має відношення до цього інциденту.     

Поділитися