27 квітня 2022 р. 10:17

Потяг Ізмаїл-Одеса тимчасово змінив розклад руху

Потяг Ізмаїл-Одеса тимчасово змінив розклад руху

Регіональний потяг «Південна Пальміра» сполученням Ізмаїл-Одеса до кінця квітня припинив рух. Рейси відновлять з травня, але будуть вони не щоденними.

Про це під час брифінгу повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

Так, з Одеси поїзд відправиться 1 і 2 травня, потім – 8 та 9 травня. З Ізмаїла у зворотньому напрямку він відправиться 2 і 3 травня, а потім - 9 та 10 травня. 

Таким чином, нововведення діятимуть найближчі два тижні. Про їх причини наразі не сповіщається. Так само як і про про те, за яким графіком надалі курсуватиме «Південна Пальміра».

Додамо, «Південна Пальміра» — це фірмовий швидкий потяг, у складі якого три вагони «купе» та один вагон класу «люкс». 

Нагадаємо, що 26 квітня внаслідок ракетного удару був пошкоджений міст через Дністровський лиман. З міркувань безпеки рух мостом перекрили. Рішення щодо зміни розкладу руху потяга з Ізмаїла до Одеси «Укрзалізниця» прийняла до вищезгаданого ракетного удару по інфраструктурному об’єкту Одещини.

Раніше "Укрзалізниця" відзначила 10 вокзалів та їхніх керівників, що від початку повномасштабного вторгнення прихистили десятки тисяч людей, прийняли тисячі рейсів, скерували сотні тонн гуманітарки на потреби оточених міст. 

Поділитися