05 грудня 2022 р. 13:10

Поліцію Миколаївщини посилили курсантами

Фото: Поліція Миколаївщини/ Телеграм

(Фото: Поліція Миколаївщини/ Телеграм)

Відсьогодні поліцію Миколаївщини посилили 190 курсантів вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання МВС України.

Про це повідомила поліція Миколаївщини у своєму Телеграм-каналі.

Майбутні правоохоронці – це курсанти 2-4 курсів поліцейських вишів, майбутні оперативники, слідчі та працівники підрозділів превентивної діяльності, матимуть змогу практично застосовувати здобуті за час навчання знання, - пояснюється у повідомленні.

Зазначається, що курсанти залучатимуться разом з поліцейськими до охорони публічної безпеки та порядку, адже нині у темний час доби на вулицях Миколаївщини вдвічі збільшено кількість авто та піших нарядів.

Також, вони набиратимуться досвіду, несучи службу в підрозділах поліції області.

У поліції наголошують на тому, що служба у поліцейських підрозділах завжди була непростою, а нині вона ускладнюється воєнними діями і постійними загрозами. Тому, в управлінні рекомендують бути вкрай обережними та неухильно дотримуватись правил особистої безпеки, а також пам’ятати, що правоохоронці служать на благо суспільства та кожного громадянина нашої країни.

Напередодні, ми писали про те, що спецлінія для зв'язку із поліцією Миколаївщини працює у штатному режимі. Але у випадку збоїв, можна використовувати додаткові номера.

Також, читайте наш матеріал, що в порівнянні із жовтнем кількість зафіксованих воєнних злочинів на Миколаївщині значно зросла.

Тетяна Каптур

Поділитися