18 травня 2022 р. 09:25

По Одеській області зранку вгатили ракетами з моря

ФОТО: Укрінформ

(ФОТО: Укрінформ)

Рашисти продовжують обстрілювати Одеську область ракетами з акваторії Чорного моря. 

Як повідомили в оперативному командуванні "Південь", ворог продовжує спроби руйнування інфраструктури та психологічний тиск на мирних мешканців, атакуючи на світанку населені пункти регіону. 

За попередньою інформацією, суттєвих руйнувань та постраждалих нема. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, яка документує наслідки ракетного удару.

Подію кваліфіковано за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни). Наразі триває процес збору доказів злочину рф для суду.

Зазначимо, минулої ночі військові зафіксували ще два влучання крилатих ракет у вже понад два тижні непрацюючий міст через Дністровський лиман.

Також прокурори Білгород-Дністровської окружної прокуратури розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни через обстріли Одеської області 16 травня.

Троє дорослих та дитина постраждали в результаті обстрілів. Того ж дня до Одеси не долетіла крилата ракета

Раніше рятувальники Одещини знешкодили дві авіабомби ФАБ-500, які виявили після однієї з повітряних тривог.

Пам'ятка архітектури в центрі Одеси - Воронцовський палац, постраждала від одного з ракетних обстрілів міста російськими військами.

Правоохоронці розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни через ракетні обстріли Одеси та Одеської області.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися