02 травня 2022 р. 19:17

По Одесі нанесено ракетний удар, є загиблі та поранені (оновлено)

Фото: Суспільне

(Фото: Суспільне)

Ввечері 2 травня по Одещині було нанесено черговий ракетний удар.

За даними пресслужби оперативного командування "Південь", є влучання в об'єкти міської інфраструктури Одеси, зокрема пошкоджено одну з релігійних споруд. 

19:30 Очільник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко повідомив, що внаслідок ракетного удару є загиблі та поранені. 

"Ми цього так не залишимо. Щоразу ці покидьки діють як звичайні терористи, а з терористами у нас розмова одна. Ми будемо їх знищувати, доки жодного живого окупанта не залишиться на українській землі!" - повідомив Марченко.

20:21 Ракетний удар в Одесі зніс дах церкви Московського патріархату – секретар РНБО Олексій Данилов у ефірі телемарафону.

21:01 Офіційне повідомлення ОК "Південь": наслідками ракетного удару по Одесі пошкоджено житлову будівлю, в якій на момент атаки перебувало 5 людей. 15-річний хлопець загинув, ще одна неповнолітня дитина з пораненнями доставлена в лікарню, їй надається допомога. З іншими особами, які перебували у будівлі працюють психологи ДСНС. 

Після ліквідації пожежі на місці події працюватиме слідчо-оперативна група ГУ НП в Одеській області.

Нагадаємо, що сьогодні воїнами зенітного ракетного підрозділу Повітряних Сил Збройних Сил України ліквідовано черговий коштовний ворожий БпЛА типу «Форпост». 

Також ворог знов вдарив по мосту через Дністровський лиман.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися