20 січня 2022 р. 14:46

Орендарю «Котовського виноробного заводу» доведеться поборотись за продовження оренди

Орендарю «Котовського виноробного заводу» доведеться поборотись за продовження оренди

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях виставило на продаж права оренди єдиного майнового комплексу державного підприємства «Котовський виноробний завод».

Про це повідомили у пресслужбі відділення.

Об'єкт оренди складається з:

  • будівель та споруд — 23 одиниці;
  • машин та обладнання — 320 одиниць;
  • транспортних засобів — дві одиниці;
  • інструментів та приладів — 10 одиниць.

Орендар матиме можливість передавати об’єкт в суборенду. Також чинний орендар може скористатись переважним правом та погодитись сплачувати ціну, що буде встановлена на аукціоні, або відмовитись від об’єкту. 

Стартова ціна — 89 тисяч 996 гривень. Строк оренди — 5 років, договір оренди діє до моменту приватизації об'єкту. Аукціон має відбутися 9 лютого 2022 року. 

Наразі завод орендований товариством з обмеженою відповідальністю «Виноробний завод "КВЗ"». 

Нагадаємо, оренда ділянки землі на вулиці Перемоги 2/1 в Білгороді-Дністровському Одеської області за результатами аукціону подорожчала в 44 рази. 

Наприкінці минулого року Департамент комунальної власності Одеської міської ради визначив переможця аукціону з продажу нежитлових приміщень другого поверху загальною площею 156,1 квадратних метрів, вул. Пушкінська, 14. Приміщення у пам'ятці архітектури в Одесі після аукціону подорожчали втричі.

Форд державного майна в Одеській області провів аукціон щодо оренди чотирьох складів «Червоні пакгаузи» в одеському порту та попередньо визначив переможця. Оренда «Червоних пакгаузів» в одеському порту після аукціону подорожчала майже вдесятеро.

Фонд державного майна України повідомив про успішне завершення онлайн-аукціону з продажу недобудованих корпусів заводу "Оріон".  

Поділитися