29 червня 2022 р. 11:17

Одеський вокзал очолює рейтинг найкращих міських вокзалів України

ФОТО: odessa-life.od.ua

(ФОТО: odessa-life.od.ua)

"Укрзалізниця", на підставі відгуків пасажирів, які вони залишили через QR-коди на вокзалах, склала рейтинг найкращих вокзалів країни, який очолив одеський.

Як повідомила "Укрзалізниця", QR-коди з функцією зворотного зв’язку на вокзалах і у вагонах поїздів з’явилися в березні цього року, проєкт реалізується у партнерстві з Revizion. Просканувавши код, клієнти "Укрзалізниці" мають змогу моментально дати зворотний зв’язок про якість обслуговування. Загалом у поїздах та на об’єктах Укрзалізниці вже розклеєно 8 тисяч QR-кодів.

"На добу ми отримуємо зараз близько 70 відгуків через QR-наліпки, а всього від старту програми — 1,4 тисячу. З них 69% — позитивних. Трохи більше 12 тисяч відгуків ми отримали завдяки чат-ботам Укрзалізниці, де ми збираємо фідбек від пасажирів з березня минулого року. У чат-боті позитивних відгуків — 80%", — зазначив член правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Перцовський.

Найбільше позитивних звернень Укрзалізниця отримала щодо роботи залізничних вокзалів Одеси, Запоріжжя та Харкова. А загалом ТОП-5 виглядає так:

  • Одеса;
  • Запоріжжя;
  • Харків;
  • Рівне;
  • Івано-Франківськ.

Найбільшу кількість позитивних відгуків отримав поїзд Інтерсіті+ Чернігів — Київ та поїзд далекого сполучення Харків — Львів.

Нагадаємо, філія "Вокзальна компанія" акціонерного товариства "Укрзалізниця" відмовилася прибирати радянську символіку з будівлі вокзалу станції "Одеса-Головна". 

У квітні "Укрзалізниця" відзначила 10 вокзалів та їхніх керівників, що від початку повномасштабного вторгнення прихистили десятки тисяч людей, прийняли тисячі рейсів, скерували сотні тонн гуманітарки на потреби оточених міст. 

Поділитися