25 лютого 2022 р. 16:33

Одеських трамваїв поменшає

Одеських трамваїв поменшає

Комунальне підприємство "Одесміськелектротранс" у зв'язку із введенням комендантської години та суттєвим зменшенням пасажиропотоку зменшило кількість одиниць рухомого складу на тролейбусних та трамвайних маршрутах.

Як зазначили на підприємстві, також змінені строки початку та завершення роботи електричного транспорту - рухомий склад працює з 7:00 до 21:00.

Також одеський муніципалітет закликав усіх представників галузі гостинності (готелі, хостели, садиби та апартаменти) максимально активізуватися. 

"Нараз тисячі евакуйованих людей шукають прихистку й ви ті, хто може надати цей прихисток! Будьте зібраними та підтримуйте один одного. Якщо у вас є приміщення, в якому ви готові прихистити співгромадян у скруті переходьте за посиланням та тисніть на кнопку «Надати житло»", - йдеться в повідомлені.   

Нагадаємо, російські ракети у Чорному морі влучили у два іноземні судна. Так, бункеровщик "Міленіум Спіріт", прапор Молдови за 12 миль від порту Південний був підбитий російським кораблем.

Вчора, 24 лютого, бомба влучила в турецький корабель неподалік від Одещини.

В МЗС опублікували список санкцій проти Росії. Санкції будуть запроваджені проти російських банків, підприємців, забезпечення фінансовою, медичною та військовою допомогою.

Більше про російське вторгнення у хрониці ІзбірКома.

Поділитися