22 травня 2022 р. 14:33

Одеська військова адміністрація пояснила, кого пропускатимуть через Паланку

Одеська військова адміністрація пояснила, кого пропускатимуть через Паланку

Одеська військова адміністрація стверджує, що додаткові режимні обмеження, які впроваджують прикордонники в районі Паланки, на життєдіяльність та пересування територією Одеської області законослухняних громадян суттєво не вплинуть.  

Як зазначили в ОВА, рух громадського транспорту залишається, траса Одеса - Рені не закрита, проїзд нею можливий для усіх громадян, як чоловіків так і жінок. Просто прикордонники можуть додатково вимагати пояснення мети поїздки. 

"На контрольних пунктах в Маяках і в Удобному прикордонники мають право додатково перевірити наміри подорожуючих, зокрема і на транзитній ділянці. Якщо ви маєте підтвердження мети свого спрямування, наприклад службова діяльність, відрядження, прямування до місця проживання та реєстрації, у вас є квитки для подальшого руху територією області або квитки що підтверджують виїзд закордон, і під час спілкування з вами у прикордонників не виникає жодних підозр - ви прямуєте далі", - зазначили в адміністрації.

Нагадаємо, Білгород-Дністровський прикордонний загін повідомив про додаткові режимні обмеження у контрольованих прикордонних районах.  

Співробітники Національної поліції України викрили в Одеській області учасників злочинної групи, які організували схему незаконного переправлення чоловіків призовного віку через держкордон на період дії воєнного стану. 

Співробітники поліції затримали в Одесі чоловіка, який налагодив канал перетину кордону поза офіційними пунктами пропуску.

Фігурантами кримінальних проваджень за організацію нелегального виїзду військовозобов'язаних за кордон стали більше десятка мешканців Тарутинської громади. 

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися