13 жовтня 2022 р. 17:47

Одеська підприємиця змусила виконком скасувати рішення щодо демонтажу її мафу

Фото: ілюстративне

(Фото: ілюстративне)

Виконавчий комітет Одеської міської ради під час засідання 13 жовтня вніс зміни щодо одного зі своїх рішень про демонтаж тимчасових споруд.

Як пояснила під час засідання виконуюча обов'язки начальника Управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Ірина Ястремська, йдеться про павільйон на пляжі Чорноморка. 

У 2020 році Департамент містобудування Одеської міської ради анулював жінці паспорт прив'язки об'єкту, тож Управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів розірвало угоду оренди із підприємицею.

Власниця павільйону Інга Молла звернулася до суду. Після кількох інстанцій жінці вдалося відстояти свою правду, тож виконком змушений був підкоритися рішенню суду й видати підприємиці паспорт прив'язки, а також укласти з нею договір оренди.

Зазначимо, що на цьому ж засіданні виконуюча обов'язки начальника Управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Ірина Ястремська повідомила, що об'єкти малої архітектурної форми (МАФи) демонтують у борг.

Раніше голова Управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради Олександр Авдєєв повідомив, що в районі причалу №133 "Зелений мис" демонтують нахаббуд.

У серпні балкон на другому поверсі будинку №6 на вулиці Катерининській впав на дах літнього майданчику кафе, розташованого під ним.

А також Департамент муніципальної безпеки Одеської міської ради повідомив про завершення демонтажу незаконно встановленого комплексу на території пляжу "Золотий берег". 

Поділитися