30 березня 2022 р. 16:36

Одещина приєдналась до проєкту "Сусіди" задля надання допомоги іншим регіонам

Одещина приєдналась до проєкту "Сусіди" задля надання допомоги іншим регіонам

Одеська область відтепер бере участь у Всеукраїнському проєкті "Сусіди", в рамках якого області-партнери або міста-партнери допомагають формувати один для одного продовольчу частину. 

Про це повідомив очільник Одеської військової адміністрації Максим Марченко.

За його словами, лише за сьогодні Гуманітарним штабом Одеської області зібрано та надіслано тисячу комплектів гуманітарної допомоги до Миколаївської області. 

В комплекті зібрані консерви, молоко тривалого зберігання, макарони, сонячна олія, печиво, чай, цукор, крупа, борошно. Усі продукти харчування надіслані у розрахунку на місяць споживання для кожної особи сусідньої області. 

На коробках з продуктами є надпис - традиційне привітання губернатора Миколаївської області Віталія Кіма: "Доброго вечора, ми з України!".

Марченко зазначив, що це перша партія допомоги від одеситів, вона вже в дорозі, наразі готується наступна.

Нагадаємо, в Одеській ОВА звільнили начальника Координаційного гуманітарного штабу Анатолія Ворохаєва.

В день його призначення Максим Марченко підтвердив звільнення Світлани Фабрикант з посади заступниці голови Одеської обласної адміністрації та повідомив про призначення нового начальника Координаційного гуманітарного штабу: "Сьогодні моїм розпорядженням звільнено з займаної посади заступника начальника Одеської ОВА Світлану Фабрикант. Також моїм розпорядженням звільнено з займаної посади начальника Координаційного гуманітарного штабу Одеської області Дмитра Антіпова. Начальником Координаційного гуманітарного штабу Одеської області призначено Анатолія Ворохаєва".

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися