20 серпня 2022 р. 11:38

Найсильніша жінка Одеси померла від тяжкої хвороби

Фото: Людмила Тихончук/Facebook

(Фото: Людмила Тихончук/Facebook)

19 серпня стало відомо про смерть багаторазової призерки чемпіонатів та кубків України з бодібілдингу, одеситки Людмили Тихончук.

Її близькі та родичі повідомляють про це у соцмережах.

Причиною стала онкологія, про яку на початку серпня повідомила сама спортсменка: "Друзі, думаю багато хто помітив, що я не викладаю спортивних фоточок, та й звичайних теж мало; що я дуже схудла. Так, так, так, біда прийшла до мого дому. Пухлина печінки + цироз (завжди вважала, що це хвороба любителів алкоголю). Дуже не хотілося просити, старалася сама, проте не витягаю".

Незважаючи на свій стан, вона всіляко підтримувала Збройні сили України. Друг покійної, журналіст Дмитро Бакаєв написав у facebook, що жінка мріяла по закінченні війни поїхати до Києва на концерт Перемоги.

Людмила Тихончук - чемпіонка України 2007 року, багаторазова призерка чемпіонатів України та Одеської області, а також тренерка.

Крім того, вона весь час була борцем проти гендерних стереотипів та доводила, що жінка може бути професійним тренером як для жінок, так і для чоловіків. 

Фото: Лоція

Також цього місяця не стало керівника Фізико-хімічного інституту захисту навколишнього середовища і людини Міністерства освіти та науки України та Національної академії Наук України (ФХІЗНСІЛ) Аліма Еннана. Він помер в Одесі 3 серпня від тяжкої хвороби.

У липня від хвороби померла акторка та телеведуча Руслана Писанка. Вона перебувала на лікуванні у Німеччині.

В червні в Одесі помер священик - засновник дитячого притулку Олександр Чумаков.

Поділитися