31 січня 2022 р. 08:55

На розробку технічної документації для парку "Ювілейний" витратять майже 4 мільйони

На розробку технічної документації для парку "Ювілейний" витратять майже 4 мільйони

Департамент земельних ресурсів Одеської міської ради оголосив тендер щодо розробка технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності загального користування рекреаційного призначення, парку, що проектується, на прибережних схилах.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro. 

Там також зазначається, що йдеться про парк "Ювілейний", а документація розроблятиметься саме для благоустрою та утримання парку.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі у 3 мільйони 940 тисяч гривень має відбутися 14 лютого, а роботу планують завершити до 31 грудня 2022 року.

Зазначимо, що у 2018 році муніципалітет відклав розробку детального плану території парку "Ювілейний". Тодішній заступник міського голови Петро Рябоконь стверджував, що детальний план готовий на 70% проте спочатку мерії потрібно було скласти план берегозахісної смуги. 

Між тим у листопаді 2021 року депутати Одеської міської ради проголосували за відведення земельної ділянки між Трасою здоров'я та вулицею Чорноморською в районі пляжу "Ланжерон". Йдеться про ділянку площею 1,6 гектар на території парку "Ювілейний", де планують створити урбан-парк на який в міській раді сподіваються отримати гроші в рамках президентського "Великого будівництва".

Поділитися