14 серпня 2022 р. 19:01

На Одещині двоє людей загинули та один поранений через вибух міни на пляжі

На Одещині двоє людей загинули та один поранений через вибух міни на пляжі

Двоє людей загинули та одна постраждала через вибух міни в Затоці Білгород-Дністровського району Одеської області. 

Про це повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровської міської ради та підтверждили в оперативному командуванні "Південь". 

"На одному з пляжів Одещини, в Білгород-Дністровському районі, в прибережних водах, від підриву невідомого пристрою загинуло двоє і поранено одну людину", - йдеться в повідомленні військових.

За попередніми даними група чоловіків, ігноруючи проголошені обмеження щодо відвідування узбережжя та купання в прибережних водах, нехтуючи попереджувальними знаками, влаштувала відпочинок з купанням на пляжі.

"Під час плавання від підриву на невідомому вибуховому пристрої двоє загинули на місці, один отримав поранення. На місці події працюють фахівці швидкої допомоги, вибухотехніки, слідчо-оперативна група", - зазначають військові.

Зазначимо, що правоохоронці та військові регулярно попереджають про небезпеку, проте люди нехтують цими попередженнями, тож це вже не перший вибух міни та загиблі від нього.

Так напочатку липня на одному з пляжів на півдні Одеської області вибухнув невстановлений пристрій. Під час запливу в морі один з відпочивальників підірвався на невстановленому вибуховому  пристрої, його тіло витягли на берег без ознак життя.

Другий  плавець отримав контузію і легкі подряпини, від госпіталізації відмовився.

 11 червня на одному з пляжів Одеської області, під час купання в морі підірвався на міні відпочивальник. Чоловік загинув на місці від отриманих травм. Міна, що вбила людину, була російською.  

З 24 травня в Одеській області повністю заборонили відвідання морських пляжів.  

Поділитися