21 вересня 2022 р. 14:20

На мосту через Хаджибейський лиман три дні поспіль перекриватимуть рух

На мосту через Хаджибейський лиман три дні поспіль перекриватимуть рух

Служба автомобільних доріг в Одеській області планує перекриття руху мостом через Хаджибейський лиман на трасі Одеса-Київ. 

Як повідомили у службі, 22 вересня з 9:00 години ранку до 18:00 години вечора, на мосту через Хаджибейський лиман буде тимчасово перекрито рух упродовж кожної години на 30 хвилин для всіх видів транспорту.

Це забезпечуватимуть патрульні поліцейські у зв'язку з метрологічними випробуваннями системи моніторингу зважування-в-русі (WIM).

Також тимчасове перекриття руху планується по смугах в обох напрямках:

  • 23 вересня з 9:00 до 18:00;
  • 24 вересня з 9:00 до 18:00. 

У березні 2021 року Служба автомобільних доріг в Одеській області планувала завершити капітальний ремонт мосту через Хаджибейський лиман у травні 2021 року, а будівництво мосту через Сухий лиман до кінця того ж року.

Тоді під час ознайомлення з інфраструктурними проєктами, які реалізуються на Одещині в межах програми «Велике будівництво», голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков доповів президенту Володимиру Зеленському, що серед знакових об'єктів – міст через Хаджибейський лиман. Це довгобуд, який зводився на той момент вже 12 років.

В липні 2019 року «Укравтодор» заявив про намір завершити ремонт моста через Хаджибейський лиман на трасі Одеса-Київ до кінця того року, втім рух транспорту трьома новими смугами відкрили зранку 23 серпня 2020 року.

Поділитися