22 червня 2022 р. 12:56

Морська міна пошкодила пляжні будиночки на Одещині

ФОТО: телеграм

(ФОТО: телеграм)

Морська міна, яку викинуло штормом на узбережжя Одещини здетонувала та пошкодила ролети в пляжному кафе, а також вибила шибки в будиночках бази відпочинку.

Про це повідомили в оперативному командуванні "Південь". 

"Міна безконтрольно здетонувала у безпосередній близькості до урізу води однієї з пляжних зон. Пошкоджено пляжні будівлі, на щастя на узбережжі не було відвідувачів, ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Також море повторно принесло міну до узбережжя Коблевого. Силами оборони її знищено шляхом контрольованого підриву в кількох метрах від берега, руйнувань та постраждалих нема. 

Нагадаємо, Денис Монастирський, міністр внутрішніх справ України, 17 червня в прямому етері національного телемарафону повідомив, що місцева влада в Одеській області разом з рятувальними службами намагається знайти можливість дозволити купання в морі на окремих ділянках.

Напередодні українські військові знищили чергову ворожу морську міну. 

Ввечері 11 червня на одному з пляжів Одеської області, під час купання в морі підірвався на міні відпочивальник. Чоловік загинув на місці від отриманих травм. Міна, що вбила людину, була російською.

Того ж дня 11 червня, на іншому пляжі в Одеській області здетонувала ще одна ворожа морська міна.

1 червня вибухотехніки знищили морську міну на одеському узбережжі, - п'яту за кілька днів поспіль.

З 24 травня в Одеській області повністю заборонили відвідання морських пляжів.  

Поділитися