27 липня 2022 р. 20:38

Мешканець Татарбунарської громади загинув у бою

Фото: Татарбунарська міська рада

(Фото: Татарбунарська міська рада)

Татарбунарська міська рада повідомила про загибель мешканця громади, військовослужбовця Збройних Сил України Валентина Половенка, який загинув під час виконання бойового завдання в зоні проведення воєнних дій.

Про це повідомив Татарбунарський міський голова Андрій Глущенко.

"Висловлюємо глибокі співчуття всім рідним та близьким. Це велика втрата для нашої громади та України. З великою скорботою поділяємо біль втрати. Вічна пам’ять загиблому воїну. Герої не вмирають!", - написав мер.

Прощання відбудеться в п'ятницю 29 липня о 10:30 в храмі Успіння Пресвятої Богородиці міста Татарбунари. 

Раніше Саф'янівська сільська голова Наталія Тодорова оголосила 24 липня днем жалоби на території громади через загибель військовослужбовця.

21 липня жителі міста Рені попрощалися зі своїм земляком Станіславом Топалою, який загинув у Маріуполі на початку квітня.

Раніше стало відомо, що захищаючи Україну, на фронті у Херсонській області загинув одеський активіст Сергій Коновалов. 

Кілійський міський голова оголосив 16 липня Днем жалоби у зв’язку з загибеллю стрільця Олександра Зєлькова. 14 липня у Широкому Білгород-Дністровського району попрощалися з матросом Олександром Молчановим, який загинув на Миколаївщині.

На початку липня в Одесі відбулася церемонія прощання із захисником України, одеситом Павлом Челядником, який служив у батальйоні «Айдар» санітаром-стрільцем.

Раніше бригаді морської авіації ВМС присвоїли ім'я загиблого полковника Ігоря Бедзая

6 червня в Одесі попрощалися із командиром 18 окремого батальйону 35 окремої бригади морської піхоти Сергієм Дердугою

Хроніка повномаштабного вторгнення

Поділитися