08 квітня 2022 р. 13:30

Мешканець Одещини загинув в результаті ракетного удару

Мешканець Одещини загинув в результаті ракетного удару

Мешканець села Ісаєве Березівського району в Одеській області загинув внаслідок ракетного удару 7 квітня.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила секретар Андрієво-Іванівської сільської ради Катерина Чепис.

"Шановні жителі Андрієво-Іванівської громади! "Кривава машина РФ" продовжує забирати життя наших хлопців, наших Захисників, наших Героїв!... Сьогодні внаслідок ракетного удару загинув наш земляк з с. Ісаєве Хрущ Володимир Сергійович 24.04.1995 р. н. - молодий, амбітний хлопець, турботливий син, люблячий брат, тато", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, раніше повідомлялось, що внаслідок ракетного удару з моря, вражено об'єкти інфраструктури на Одещині та постраждали люди

До того Генеральний штаб України повідомив, що ворог намагається покращити тактичне положення на Південнобузькому напрямку свого наступу в Україні тож Генеральний штаб збройних сил України не виключає використання території самопроголошеної Придністровської Молдавської республіки для підтримки наступальної операції на зазначеному напрямку.

Підрозділи ворожої армії, які виконують нібито миротворчі функції на території Придністровського регіону Республіки Молдова, активізувалися для проведення провокацій та демонстраційних дій на кордоні з Україною.

Ввечері 1 квітня з ракетного комплексу "Іскандер" з тимчасово окупованого Криму війська РФ випустили три ракети по населеному пункту в Одеському районі, є травмовані.

ХРОНІКА ВІЙНИ

Поділитися