23 травня 2022 р. 20:01

Мешканець Ананьївщини загинув в боях за Сєвєродонецьк

Мешканець Ананьївщини загинув в боях за Сєвєродонецьк

Мешканець села Пасицели колишнього Ананьївського району Одеської області Павло Бардаховський загинув в боях за Сєвєродонецьк на Луганщині. 

Про це повідомив Міський голова Ананьїва Юрій Тищенко.

"Загинув наш земляк, навідник 2 механізованого відділення Павло Бардаховський, житель села Пасицели. Якраз напередодні повномасштабного російського вторгнення, 23 лютого, хлопчина відсвяткував своїх 24 роки… Він пов’язав своє життя з військовою службою, він інакше себе не бачив, мав плани та мрії, як і тисячі однолітків", - написав мер. 

Нагадаємо, 7 травня на Луганщині загинув одесит, військовий Володимир Лосєв. Про це повідомила дружина воїна Юлія Лосєва. 38-річний військовослужбовець народився в Одесі, мешкав у селі Зоря Труда, Одеського району. 

Колишній народний депутат Давид Жванія, якого у 2012 році обирали до Верховної Ради України від округу №140 з центром в Біляївці Одеської області, загинув під час обстрілу у "сірій зоні".

Під час бойового завдання загинув заступник командувача українських ВМС, полковник Ігор Бедзай. 

Уродженець Болграда журналіст Максим Мединський, який повернувся до лав Збройних сил України одразу після початку повномасштабного вторгнення росії в лютому, загинув в бою з окупантами.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися