09 жовтня 2022 р. 17:00

Мешканці Подільської та Саф'янівської громади попрощаються із загиблими захисниками

Фото: Facebook

(Фото: Facebook)

Мешканці Подільської та Саф'янівської громад Одеської області проводять в останню путь загиблих у боях із російськими загарбниками земляками.

Про це повідомили в пресслужбах Подільської міської ради та Саф'янівської сільської ради. 

Мешканця Подільської громади Олександра Оляненко проводили 9 жовтня. 

"Для нас Олександр завжди залишиться взірцем хоробрості та стійкості. Тим, хто був не байдужим до долі України, хто прагнув кращого майбутнього і світлого, мирного завтрашнього дня", - йдеться в повідомленні Подільської громади.

Саф'янівська громада проведе свого земляка Олександра Караяні 11 жовтня. Чоловік загинув в Херсонській області, де служив на посаду водія кулеметного відділення. Йому було 56 років. 

"Зустрічатимемо нашого Героя об 11:00 живим коридором при в’їзді в село Ларжанка (вул. Ізмаїльська) до рідної домівки загиблого за адресою: вул. Дружби, 18. О 13:00 в Свято-Михайлівському храмі села Ларжанка відбудеться відспівування. О 14:00 пройде похоронна процесія на місцевому кладовищі", - повідомили у Саф'янівській сільській раді. 

Раніше педагогічний колектив та випускники Ренійської школи №1 (нині філія №1 опорної школи №6) звернулися до Ренійської міської ради з проханням дозволити їм встановити на фасаді будівлі меморіальну дошку на згадку про випускника цієї школи Станіслава Топала, який загинув 3 квітня 2022 року під час захисту Маріуполя. 

Кілійська та Подільська громади сьогодні, 2 жовтня, проводили в останню пусть захисників вітчизни Івана Фунтова та Євгенія Юдіна, які загинули в боях із російськими окупантами. 

У вересні жителі Ізмаїльської та Доброславської громад попрощалися із загиблими під час боїв із російськими загарбниками земляків.

Поділитися