24 лютого 2022 р. 12:08

Мерія Южного порадила містянам переїхати в сільську місцевість

Мерія Южного порадила містянам переїхати в сільську місцевість

Южненська громада знаходиться в техногенно-напруженому районі тож  в ситуації, що склалася, мерія звернулася всіх мешканців, у кого є така можливість, переміщатися в сільську місцевість, на дачі, де є найпростіші укриття.

Про це повідомили у пресслужбі мерії.

Головну небезпеку для наших мешканців зараз представляє Одеський припортовий завод. В умовах багатоповерхівок ми з вами більш вразливі при любих сценаріях.

Персонал шкіл та дитячих садочків на місцях. У кого немає можливості залишити дітей вдома чи виїхати, діти можуть перебувати у закладах з дорослими.

Голови ОСББ попереджені і знають як діяти. Перелік  укриттів знаходиться у відкритому доступі на офіційному сайті  міста  Южного. Скоритастатися ними ви зможете після відповідного сигналу.

Нагадаємо, Виконавчій комітет Одеської міської ради, який планував 24 засідання зібрався та одразу закрив його вирішивши перенести.

Укрзалізниця повідомила про готовність евакуювати мешканців міст поряд з лінією розмежування.

В Одеській області у місті Подільськ літаки Російської Федерації бомбили військову частину 0173 в результаті авіаудару загинули шість, поранені сім та безвісті зникли 19 військових.

Верховна Рада підтримала запровадження воєнного станув Україні 300 голосами не голосував один депутат, відсутні були 41, а проти не голосував ніхто.

Президент України Володимир Зеленський скликав Раду Національної безпеки і оборони зранку через агресію РФ.  

23 лютого Верховна Рада підтримала запровадження надзвичайного стану. За це рішення проголосували 335 депутатів.

23 лютого РНБО звернулася до Верховної Ради щодо введення надзвичайного стану в Україні.

Напередодні президент Російської Федерації Володимир Путін повідомив про офіційне визнання так званих Донецької та Луганської народних республік (окуповані окремі райони Донецької та Луганської області)

Дивіться також, хто з нардепів-одеситів підтримав закон про право на цивільну вогнепальну зброю.

Більше про російське вторгнення у хрониці ІзбірКома та про надзвичайний стан у розділі ІзбірКом-Експерт

Поділитися