05 серпня 2022 р. 13:25

Медіа повідомляють про затримання одеського олігарха на кордоні

Фото: Вікіпедія

(Фото: Вікіпедія)

Одеського бізнесмена Бориса Кауфмана, який ненадовго повернувся до України з Греції, затримали на кордоні під час спроби знову виїхати.

Про це повідомляє "Українська правда" із посиланням на власні джерела в правоохоронних органах. 

Видання стверджує, що Державне бюро розслідувань видало щодо Кауфмана так званий "індекс В", який передбачає вивчення всіх документів відносно особи, яка перетинає кордон.

Повідомляється, що Кауфман був на відпочинку у Греції, після чого ненадовго повернувся до України.

Після цього він знову хотів виїхати за кордон, але його не випустили, не зважаючи на те, що у Кауфмана є "білий квиток" щодо служби в армії (погане здоров'я). Також він є батьком трьох дітей. 

Сам бізнесмен ситуацію поки не коментує.

Борис Кауфман входив в рейтинг найвпливовіших людей країни у 2020 році коли посідав четверте місце та у 2021 році - 49 місце в рейтингу видання "Фокус".  

Борис Кауфман - бізнесмен, власник групи Vertex United, в яку входить низка готелів і спортивних клубів преміумкласу. Разом зі своїм бізнес-партнером Олександром Грановським є власником збанкрутілого «Платинум Банку» та 75% акцій Одеського аеропорту. Основним активом Бориса Кауфмана залишається найбільший в Україні тютюновий дистриб’ютор «Тедіс Україна»

Поділитися