07 грудня 2022 р. 15:34

Комунальники роз'яснили, як миколаївці будуть платити за тепло

Фото: ОКП "Миколаївоблтеплоенерго"

(Фото: ОКП "Миколаївоблтеплоенерго")

Теплопостачання напряму залежить від стабільного електропостачання. З відключенням електроенергії виникають перебої й з теплом. 

Про це пише Миколаївоблтеплоенерго на своїй сторінці у Фейсбук.

 Хоча фахівці невідкладно відновлюють подачу теплоносія одразу після появи електроенергії, для його транспортування до усіх житлових будинків потрібен час. На жаль, навіть у випадку, коли на котельні є електроенергія, це не гарантує доставку теплоносія до будинку. Знову ж таки питання у його транспортуванні, - пояснили у повідомленні.

У Миколаївоблтеплоенерго, також підкреслили, що підприємство робить максимально все можливе, аби споживачі були з теплом, і в цей проміжок часу, коли є електроенергія, теплоносій дістався до ваших будинків, проте є ряд факторів, вплинути на які наразі неможливо. І навіть теплі (не гарячі, як хотілося б) батареї підтримують температуру в квартирі.

У підприємстві зауважили, що вже зараз зрозуміло, що платіжки з початком відключень електроенергії будуть меншими, адже споживачі, будинки яких обладнані лічильниками теплової енергії, сплачуватимуть лише за спожите тепло.

Раніше ми писали про те, що Миколаїв отримає додаткову спецтехніку від Німеччини. Місто отримає декілька електрогенераторів. Також, до Миколаєва направляють фронтальні навантажувачі, карети швидкої допомоги та мікроавтобуси. 

Читайте, також про те, що в Миколаєві відремонтували водопровід. Залишилось налагодити лише насосну станцію.

Тетяна Каптур

Поділитися