17 грудня 2022 р. 11:40

Комунальні автобуси в Миколаєві курсуватимуть за іншим маршрутом

Фото: Олександр Сєнкевич/ Телеграм

(Фото: Олександр Сєнкевич/ Телеграм)

Від сьогодні в Миколаєві автобуси комунального підприємства "Миколаївпастранс" курсуватимуть за новим маршрутом — "Велам" — вулиця 6-та Слобідська".

Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич у telegram.

Маршрут пролягатиме наступним чином: зупинка "Велам" — вулиця Троїцька — вулиця Космонавтів — площа Перемоги — проспект Миру — Автовокзал — проспект Центральний — вулиця 6-та Слобідська.

Голова міста підкреслив, що за цим маршрутом автобуси працюватимуть з 6:30 до 18:30.

Відомо, що відповідні графіки застосовуються через дефіцит електроенергії, який відбувається через систематичні масові ракетні удари з боку армії рф. 

Таким чином, як попередив Олександр Сєнкевич, сьогодні в місті електротранспорт не курсуватиме.                                                                                     

Як відомо, вчора ми писали про те, що до Миколаєва доставили автобус з гуманітарною допомогою із Латвії.

Транспорт доставив до Миколаєва гуманітарний вантаж. Йдеться про допомогу для школярів - дитячий одяг, шкільна канцелярія тощо. Все це передадуть діткам із соціально незахищених сімей.        

На цьому тижні в місті також відкрили "Пункт Незламності" з мобільною пекарнею. Він може прихистити до 150 людей.

Пункт відкрито за дорученням Офісу Президента. Він став результатом співпраці Миколаївської обласної військової адміністрації та деяких турецьких благодійних фондів.

Мобільна пекарня може виробляти до 3 тисяч буханців хліба на добу. Їх разом із іншою гуманітарною допомогою роздають тим, хто приходить зігрітися, випити гарячого чаю й підзарядити гаджети.

"Пункти Незламності" можна знайти за допомогою онлайн-мапи та чат-бота в telegram. За даними Офісу Президента, на 13 грудня в Україні розгорнуто 5 374 пункти. На Одещині вже працює понад 200 "Пунктів Незламності".

У Херсоні в "Пункті Незламності" на площі Свободи продовжується видача ліків та надаються консультації медичним працівником.

Тетяна Каптур

Поділитися