09 березня 2022 р. 09:19

Ізмаїльська тероборона отримала майнове підкріплення від міського відділу спорту

Ізмаїльська тероборона отримала майнове підкріплення від міського відділу спорту

Виконком Ізмаїльської міськради ухвалив рішення про безоплатну передачу з балансу міського відділу фізичної культури та спорту до військової частини  сил територіальної оборони майно на загальну суму 43 тис. 804 грн.

Про це повідомляє кореспондентка ІзбірКома з посиланням на рішення виконкому від 2 березня.

Згідно затвердженого документу, відділ фізкультури та спорту передає теробороні міста наступне: дерев’яні та металеві ліжка – 40 та 20 одиниць відповідно, 78 простирадл, 72 підковдри, по 70 одиниць наволочок та ковдр, 40 подушок, 60 матраців.

Контроль за виконанням даного рішення покладений на заступника Ізмаїльського міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергія Баткіліна.

Таким чином, міська влада підтримала ініціативу керівника військової частини  сил територіальної оборони Ізмаїла Валерія Пейкова, викладену у листі до міськради від 1 березня, про виділення відповідного майна для потреб тероборони. 

Нагадаємо, з 9 березня розпочинається набір добровольців у другу бригаду територіальної оборони Одеси. 

Про формування додаткової бригади тероборони стало відомо 5 березня.

Раніше на потреби територіальної оборони та добровольчих формувань з бюджету Одеської міської територіальної громади планується додатково виділити понад 100 млн гривень.

На Одещині також створюються добровольчі формування територіальних громад.

Раніше Одеська облрада виділила додаткові 32 мільйони на тероборону.

До війни на тероборону виділили 10 мільйонів. 

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко призначив начальником гуманітарного штабу в Одеській області Дмитра Антіпова.

Дивіться більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися