08 квітня 2022 р. 10:39

Ізмаїл виділить військкомату кошти на пальне

Ізмаїл виділить військкомату кошти на пальне

Виконком Ізмаїльської міської ради під час засідання 4 квітня ухвалив рішення про додаткове виділення з міського бюджету 40 тис. грн Ізмаїльському об’єднаному міському територіальному центру комплектування та соціальної підтримки (військкомату).  

Про це інформує кореспондентка ІзбірКому.

Підставою для прийняття рішення став Указ Президента України «Про введення воєнного стану в Україні" (зі змінами) та постанова Кабінету Міністрів «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану». Як зазначено в документі міськвиконкому, кошти виділять на забезпечення військкомату паливно-мастильними матеріалами «з метою якісного виконання мобілізаційних заходів».

Відповідні корегування щодо збільшення фінансування Ізмаїльського об’єднаного міського територіального центра комплектування та соціальної підтримки внесли у річну програму підтримки вищезазначеного закладу. Таким чином, загальний обсяг фінансування військкомату Ізмаїла у поточному році збільшений до 690 тис. грн.

Нагадаємо, під час чергового щоденного брифінгу мер Ізмаїла Андрій Абрамченко звернувся до місцевих підприємців з проханням офіційно оформлювати на роботу переселенців, а не «користуватися ситуацією».

В Ізмаїлі затвердили нові ціни на копання могил. Також на період воєнного стану скасували туристичний збір.

Раніше очільник Ізмаїла звернувся до місцевих підприємців та керівників організацій із закликом не припиняти сплату податків, оскільки ці кошти спрямовуються на підтримку ЗСУ.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися