16 березня 2022 р. 11:49

Ізмаїл направить майже 2 мільйони на підтримку тероборони

Ізмаїл направить майже 2 мільйони на підтримку тероборони

Депутати Ізмаїльської міськради за підсумками 23-ї сесії Ізмаїльської міськради, яка пройшла 11 березня у віддаленому режимі, ухвалили коректировки міської Програми сприяння розвитку військової частини Сил територіальної оборони Збройних сил України.

Йдеться про зміну призначення 1,6 млн гривень, які виділяються теробороні Ізмаїла з міського бюджету, повідомляє кореспондентка ІзбірКому.

24 лютого поточного року міськрада затвердила рішення про направлення вищезазначеної суми на проведення ремонту будівлі колишнього ПТУ, де планували розташувати підрозділ тероборони. Дане рішення співпало за часом з початком військових дій на території України, тому часу на ремонтні роботи вже не було. Тероборону оперативно дислокували в іншій будівлі, через що виникла потреба змінити у документі міської програми цільове призначення виділених коштів.

Отож, 1,6 млн влада вирішила направити  на придбання спорядження, паливно-мастильних матеріалів, продуктів харчування, медикаментів, обладнання та інших речей, обладнання та матеріалів для військової частини А7380 Сил територіальної оборони ЗСУ, а також на облаштування та впорядкування місця її знаходження.

Нагадаємо, раніше виконком Ізмаїльської міськради ухвалив рішення про безоплатну передачу з балансу міського відділу фізичної культури та спорту до військової частини  сил тероборони майна у вигляді ліжок, ковдр, подушок та простирадл на загальну суму 43 тис. 804 грн.

Міська рада Ізмаїла планує направити до посольства Румунії листа з проханням закупити і передати місту конкретні медикаменти у вигляді гуманітарної допомоги.

З початку військових дій, які тривають на території України, з Ізмаїла закордон змушені були виїхати 38 вчителів загальноосвітніх шкіл Ізмаїла.

Поділитися