02 березня 2022 р. 09:09

"Інфоксводоканал" запевняє, що вода в одеських кранах така ж як й до війни

"Інфоксводоканал" запевняє, що вода в одеських кранах така ж як й до війни

Питна вода в Одесі знезаражується на європейському обладнанні та контролюється цілодобово тож підстав для паніки немає.

Про це повідомили у пресслужбі "Інфоксводоканалу", спростувавши інформацію, яку розповсюджують соціальними мережами. 

Зокрема у цих повідомленнях стверджується, ніби питну воду не можна вживати  через брак хлору та недостатнє очищення.

"Закликаємо вас не вірити фейкам! Фахівці "Інфоксводоканалу" працюють в умовах воєнного стану у посиленому режимі 24/7. Питна вода для Одеси знезаражується на європейському обладнанні та контролюється цілодобово. Підстав для паніки немає.
Ми не лише забезпечуємо місто питною водою, але й допомагаємо теробороні і підрозділам Збройних сил України вантажними автомобілями та піском. Втім, дійсно, будь-якому місту потрібна вода, особливо у воєнний час. Тому необхідно вчасно та постійно поповнювати запас реагентів для очищення води, палива та енергоресурсів. Ми це робимо і будемо вдячні кожному споживачеві за будь-яку можливу підтримку платежами за воду.  Зробити це можна шляхом онлайн сервісів та на офіційному сайті водоканалу. Сьогодні це дуже важливо для нас усіх. У свою чергу ми зробимо все, щоб у цей складний час у кожній домівці  була чиста вода", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ворог продовжує розгортання корабельної групи та продовжує підготовку до проведення морської десантної операції у Чорноморській операційній зоні. 

Раніше погодні умови завадили проведенню такоїоперації

Великі десантні кораблі РФ вийшли пізно ввечері 27 лютого з портів окупованого Криму та пішли у Чорне море можливо у бік Одеси тож в Офісі президента не виключали спроби десанту ворога. Однак, як стверджує видання Думська, із посиланням на власні джерела, десант не відбувся через бунт морських пехотинців-"строковиків".  

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав Указ про тимчасове запровадження безвізового режиму. Раніше Президент оголосив про створення українського «Іноземного легіону».

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома та про надзвичайний стан у розділі ІзбірКом-Експерт

Поділитися