03 жовтня 2022 р. 19:24

Гуморист з Чорноморська придбав для військових три медичних автівки

Фото: Марк Куцевалов/Іnstagram

(Фото: Марк Куцевалов/Іnstagram)

Актор-гуморист Марк Куцевалов, відомий участю у "Лізі сміху", відзвітував у своєму Іnstagram про придбання трьох автомобілів Mercedes, спеціально пристосованих для перевезення поранених, а також одного позашляховика Mitsubishi L 200 для військових. 

Як зазначив комік, автівки придбані за кошти українців, які він зібрав після благодійного походу з рідного Чорноморська в Одеській області до Говерли.

"Мене звуть Марк, я комедіант, й зазвичай лише сміхом подовжую людям життя, але зараз я прагну зробити дещо більше – Благодійний реаліті-похід через всю країну, від Чорного моря до Говерли, заради збору коштів на 3 машини швидкої допомоги, що врятують ще більше життів й приблизять нас до перемоги", - написав він починаючи похід.

Гуморист пройшов 850 кілометрів пішки, стартувавши 6 серпня та завершив шлях 24 серпня.

Раніше школярка з міста Южне, 10-річна Катерина Кутинець, передала до благодійного фонду Сергія Притули 31 тисячу гривень, які зібрала, граючи з людьми у "вікторину навпаки".

17 вересня в Доброславі відбувся благодійний ярмарок "Вірю в ЗСУ", де були виставлені на аукціоні картини одеських художників, скульптури, вироби декоративно - ужиткового мистецтва, на якому було зібрано 119 тисяч гривень. Крім того, були також виставлені різноманітні ексклюзивні прикраси, домашня випічка, мед та інше – зібрано 103 тисячі 867 гривень, отже всього зібрано на цьому заході 222 тисячі 867 гривень. 

Того ж дня в Рені Ізмаїльського району Одеської області відзначили День міста. Офіційно місту на Дунаї виповнилося 474 роки. 

Однак в цьому році цю дату відзначили без концертів та традиційних народних гулянь, однак провели благодійний ярмарок, зібрані гроші з якого підуть на допомогу Збройним силам України.

Одеські програмісти Гліб Варєшкін та Альберт Вірміні з командою виготовляють павербанки із використаних одноразових електронних цигарок та непрацюючих батарей ноутбуків.

Поділитися