10 травня 2022 р. 14:08

Двоє з постраждалих від обстрілу в Одесі знаходяться у лікарні

Фото: Думська

(Фото: Думська)

Двоє постраждалих внаслідок ракетного удару по Одесі перебувають у лікарні в стані середньої важкості.

Про це повідомив головний лікар лікарні, до якої відвезли постраждалих Микола Турчин

За його словами, в них діагностовано травми верхньої часи тіла - грудної клітини та голови. Наразі стан їхнього здоров'я стабільний, тож найближчими днями лікарі сподіваються виписати їх на амбулаторне лікування. 

Між тим російські засоби масової інформації розповсюджують заяву офіційних органів рф про ніби знищення складу, де зберігалася "західна зброя". 

Також пропагандисти країни-агресора виправдати розстріл одного із одеських готелів. За версією ворожих блогерів, у цьому готелі перебували "іноземні найманці". 

Нагадаємо, російські збройні сили вночі 9 травня вдарили по Одесі сімома ракетами, які вбили одну людину та поранили ще п'ятьох. 

Також вчора ворог наніс по Одеській області удар трьома ракетами типу "Кинджал", випущеними з літака стратегічної авіації Ту-22. 

Зафіксовано влучання в об'єкти туристичної інфраструктури. Зруйновано п'ять будівель. Пожежу ліквідовано, постраждали дві особи, які доставлені в лікарню.

Також зранку 9 травня наніс по території Одеської області ракетний удар чотирма ракетами типу "Онікс" з ракетного комплексу "Бастіон", який розташований на тимчасово окупованій території Автономної республіки Крим. 

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися