24 серпня 2022 р. 16:36

Двоє чоловіків в Одесі вирішили пожартувати у підтримку росії

Двоє чоловіків в Одесі вирішили пожартувати у підтримку росії

Патрульні поліцейські затримали в Одесі вночі напередодні Дня Незалежності двох чоловіків, які намагалися закріпити плакат на вулиці міста з проросійським змістом.

Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції.

Плакат з написом "Це російський світ, це російськи берізки" чоловіки намагалися закріпити за допомогою молотку та цвяхів. Та навіть притягнули із собою драбину. Поліцейським чоловіки пояснили, що хотіли так пожартувати.

"Проте за такі жарти передбачена кримінальна відповідальність", - наголосили в поліції.

Також на одному з блокпостів в Одесі зупинили автівку, водій якої вів себе зухвало. В його телефоні виявили інформацію про підписку на багато телеграм-каналів країни агресора, а також чимало свідчень спілкування з мешканцями росії.

Раніше прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду три обвинувальних акти стосовно трьох мешканців Одещини за фактами державної зради.

Також Державне бюро розслідувань повідомило, що підозрює заступницю начальника одного з відділів Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Одеси (колишня Державна пенітенціарна служба України) у співпраці із колишньою колегою з Херсонської області, яка служить окупантам. 

А також Служба безпеки України повідомила про затримання ймовірного агента спецслужб російської федерації, який збирав розвіддані про місця дислокації та переміщення підрозділів Збройних сил України та територіальної оборони, функціонування резервних аеродромів і військових полігонів на півдні Одеської області.

Поділитися