13 червня 2022 р. 13:04

Двоє сусідів із Саратської громади загинули на фронті

ФОТО: Саратська селищна рада

(ФОТО: Саратська селищна рада)

Двоє мешканців Саратської громади - Сергій Чоботар та Ананій Бошко загинули під час боїв з російськими військами. 

Про це повідомили у селищній раді Сарати. 

Сергій Чоботар – уродженець села Зелена Балка, Арцизького району. Працював трактористом в нього залишилося четверо дітей та троє онуків.

Ананій Бошко - уродженець села Білолісся, Татарбунарського району. Працював будівельником. У 2017 році вступив до лав ЗСУ Залишилася дружина Альбіна та донька.

За даними Саратської селищної ради загиблі були сусідами та товаришували. 

Нагадаємо, церемонія прощання із загиблим 3 червня командиром 18 батальйону 35 бригади морської піхоти підполковник Сергієм Дердугою відбулася 6 червня в Одесі.

Російські окупанти 30 травня обстріляли автомобіль, який їхав рятувати людей в Луганській області. В результаті цього обстрілу загинув французький журналіст Фредерік Леклерк Імхофф з видання BFMTV. 

Мешканець села Пасицели колишнього Ананьївського району Одеської області Павло Бардаховський загинув в боях за Сєвєродонецьк на Луганщині. 

7 травня на Луганщині загинув одесит, військовий Володимир Лосєв. Про це повідомила дружина воїна Юлія Лосєва. 38-річний військовослужбовець народився в Одесі, мешкав у селі Зоря Труда, Одеського району. 

Колишній народний депутат Давид Жванія, якого у 2012 році обирали до Верховної Ради України від округу №140 з центром в Біляївці Одеської області, загинув під час обстрілу у "сірій зоні".

Під час бойового завдання загинув заступник командувача українських ВМС, полковник Ігор Бедзай. 

Уродженець Болграда журналіст Максим Мединський, який повернувся до лав Збройних сил України одразу після початку повномасштабного вторгнення росії в лютому, загинув в бою з окупантами.

Поділитися