11 квітня 2022 р. 12:55

Дорожній інфраструктурі Одеської області війна нанесла збитки у 300 мільйонів

Дорожній інфраструктурі Одеської області війна нанесла збитки у 300 мільйонів

Дорожній інфраструктурі Одеської області внаслідок військових дій нанесені збитки на сумму близько 300 мільйонів гривень.

Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг в Одеській області Дмитро Рибалко

«В Одеській області внаслідок військових дій завдано збитків на сумму близько 300 млн грн. В Україні за час війни зруйновано 23 тисячі км автомобільних доріг загального користування, 273 штучні споруди на суму майже 900 млрд грн. Наразі створено спеціальну группу, яка формує методику підрахунків майбутніх збитків по всій Україні», - повідомив він.

Зазначимо, що Генеральний штаб Збройних сил України не виключає провокації з боку російської федерації у тимчасово окупованому Придністров'ї. 

Раніше у Генеральному штабі не виключили, що ворог намагатиметься покращити тактичне положення на Південнобузькому напрямку свого наступу в Україні тож використає території самопроголошеної Придністровської Молдавської республіки для підтримки наступальної операції на зазначеному напрямку.

Також до того підрозділи ворожої армії, які виконують нібито миротворчі функції на території Придністровського регіону Республіки Молдова, активізувалися для проведення провокацій та демонстраційних дій на кордоні з Україною.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися