27 травня 2022 р. 09:41

Ділянку дороги, що має розвантажити трасу Рені-Одеса, перекрили до вечора

Ділянку дороги, що має розвантажити трасу Рені-Одеса, перекрили до вечора

Служба автомобільних доріг в Одеській області перекрила рух через залізничний переїзд на автомобільній дорозі Н-33, біля селища міського типу Великодолинське.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг. 

Тож сьогодні, 27 травня, з 8:00 години ранку до 17:00 години вечора на дорозі Н-33 Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші,  біля смт Великодолинське буде закрито рух для всіх видів транспорту через залізничний переїзд, у зв’язку з аварійно-ремонтними роботами.

Зазначимо, що в квітні голова Одеської військової адміністрації Максим Марченко обговорив із "Укравтодором" початок ремонту дороги Монаші - Білгород-Дністровський, який дозволить налагодити трафік великовантажних автомобілів до портів на Дунаї та частково розвантажити трасу Одеса-Рені. 

Нагадаємо, автоматизовані комплекси контролю габаритно-вагових норм (WIM-комплекси) з 16 травня розпочали роботу у тестовому режимі за основними напрямками перевезень вантажів (окрім зони бойових дій).

Державна служба України з безпеки на транспорті ("Укртрансбезпека") з 3 травня поновила контроль за дотриманням габаритно-вагових норм в Одеській області та за перші 12 годин працівники служби склали 19 актів про порушення цих норм.  

На початок квітня Одещина увійшла у топ-3 регіонів за кількістю засіяних площ, план роботи у весняному полі для одеських аграріїв становить 757 тисяч гектар.

Поділитися