14 липня 2022 р. 12:20

Через ракетний удар росіян по Одещині без світла опинилися 520 родин

ФОТО: Ілюстративне

(ФОТО: Ілюстративне)

Внаслідок ворожих ракетних обстрілів в Одеській області 13 липня без електропостачання опинилися 520 родин у трьох населених пунктах Роздільнянського району.

Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК Одеські електромережі, зазначивши, що наразі електропостачання відновлено.

"13 липня ворог завдав ракетних ударів по Одеській області, внаслідок чого клієнти в трьох населених пунктах Роздільнянського району залишилися без світла. Енергетики ДТЕК Одеські електромережі протягом двох годин після обстрілу, виконали аварійно-відновлювані роботи та повернули світло 520 родинам. Компанія співпрацює з територіальною обороною та Збройними силами України для отримання доступу до місць пошкоджень", - зазначили у ДТЕК. 

Вночі 13 липня від ракетного удару по території Одеської області постраждала свиноферма.

Вдень 12 липня пара ворожих винищувачів Су-30 нанесла по Одеській області удар чотирма протирадіолокаційними ракетами Х-31. Ракети нейтралізовано, після чого вони занурились в море.

Ввечері 11 липня ворог втретє обстріляв Одеську область ракетами, проте, на відміну від денних атак, якихось руйнувань не завдав.

Раніше у зв'язку з погіршенням погоди, роздуванням в Чорному морі шторму, корабельне угруповання ворога було скорочене майже вдвічі.

Напередодні під час чергового авіаційного удару по Одещині з літака Су-30, одна з ракет влучила в танкер «Міленіум Спіріт» (прапор Молдова), який дрейфує в територіальному морі без екіпажу із залишками дизпалива на борту. 

У квітні військові повідомили, що судна, які часом з'являються на обрії неподалік одеського узбережжя - це обстріляний російськими військами бункеровщик «Міленіум Спіріт» (Молдова) без екіпажу та некеровані баржі, які віднесло в море.

Бункеровщик «Міленіум Спіріт», під прапором Молдови був атакований російськими ракетами у лютому за 12 миль від порту Південний.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКом

Поділитися