19 квітня 2022 р. 16:03

Біля одеського Привозу відновили капітальний ремонт перехрестя

Фото: Одеська міська рада

(Фото: Одеська міська рада)

В Одесі біля Привозу відновили капремонт перехрестя Преображенської та Пантелеймонівської вулиць.

Про це повідомила пресслужба Одеської мерії.

Станом на 19 квітня завершено зміцнення колектора, який було збудовано в XIX столітті і перебував в аварійному стані.

Паралельно замінено водопостачання, газопостачання, мережі зв'язку, господарсько-побутової каналізації, водовідведення, які перетинали це перехрестя.

Наразі комунальники встановлюють освітлення, а також облаштовується бетонне покриття під укладання рейок та рейкових перетинів. 

Рух транспорту буде відновлено після встановлення перил та дорожніх знаків.

Нагадаємо, ще до початку повномасштабного вторгнення адміністрація ринку "Привоз" планувала з 1 лютого почати демонтаж старого рибного корпусу ринку задля того, щоб обладнати на його місці парковку.

Раніше після аукціону на капітальний ремонт вулиці Преображенської (на ділянці від вул. Пантелеймонівської до вул. Новощіпний ряд) у Одесі, що відбувся 5 березня, переможцем визнали ТОВ "Ростдорстрой". Ця компанія згодилася працювати за 90 мільйонів 446,1 тисячі гривень. Роботи мають закінчитися до 31 грудня 2022 року. 

Виконуючий обов'язки директора департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Артем Сидоренко під час апаратної наради в муніципалітеті 27 вересня 2021 року повідомив, що облаштування майданчику для паркування автівок, які ведуть оптову торгівлю на так званому нічному «Привозі», потребує від 6 до 10 місяців. 

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися