19 травня 2021 р. 13:15

Яма та таран: одразу три маршрутні автобуси потрапили в ДТП в Одесі

Яма та таран: одразу три маршрутні автобуси потрапили в ДТП в Одесі

Пасажири трьох маршрутних автобусів в Одесі змушені були покинути транспорт через аварії. 

Так, на перетині вулиці Семінарської та проспекту Шевченка сталося зіткнення двох маршрутних автобусів №198 та №208.

На відеозаписі аварії можна побачити, що водій автобусу №198 зупинився, щоб пропустити хлопця на електросамокаті, а коли вже почав рухатись далі, в нього в'їхала 208-ма маршрутка. Відомостей про постраждалих немає. 

Також видання "Думська" повідомляє, що автобус 148-го маршруту потрапив заднім колесом в яму на перехресті Олександрівського проспекту і Буніна.

За даними видання, яма на цьому місці утворилася трохи раніше - біля люка просів асфальт. 

ФОТО: Думська

Нагадаємо, 5 травня на автошляху біля одного з сіл Березівського району під час руху загорівся пасажирський автобус, який їхав у напрямку Києва. Ніхто з 36 людей, які були в салоні, не постраждав, повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області. 

В березні поточного року на трасі Одеса - Київ сталося смертельне ДТП за участю службового автомобіля патрульної поліції.

Одеська міська рада спільно з сервісом Штрафи UA почала реалізацію соціального проєкту, спрямованого на зниження аварійної небезпеки на дорогах. На офіційному сайті Одеської міської ради в режимі реального часу можна отримати інформацію, яка дозволяє оцінити рівень безпеки дорожнього руху.

Також у 2021 році Овідіопольський районний суд Одеської області визнав винним та засудив до 10 років ув’язнення водія вантажівки, який у вересні 2019 року врізався у маршрутний автобус.

Внаслідок скоєної аварії водій мікроавтобусу та вісім пасажирів загинули на місці від отриманих травм.

Це була друга аварія за участю маршрутки в одеській області за тиждень. Так, в результаті зіткнення двох автобусів в селі Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області постраждали 23 людини.

Напочатку січня 2021 року дорожньо-транспортна пригода, сталася в селі Миколаївка-Новоросійська.

Раніше за клопотанням прокурорів Одеської обласної прокуратури судом взято під варту 30-річного водія, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП в смт Велика Михайлівка Роздільнянського району.

Поділитися