11 квітня 2021 р. 12:57

Вулицю в центрі Одеси частково перекриють для підрізання дерев

Вулицю в центрі Одеси частково перекриють для підрізання дерев

Комунальне підприємство "Міськзелентрест" повідомило про часткове перекриття руху вулицею Катерининської у зв'язку з проведенням робіт із санітарного обрізання зелених насаджень.

Як зазначається в повідомленні, припарковані автомобілі перешкоджають роботі спецтехніки.

Паркуватися на різних ділянках вулиці не рекомендується з 12 по 16 квітня. 

Зокрема:

  • 12-13 квітня 2021 року (з 8:00 до 13:00) - на ділянці від Катерининської площі до вул. Ланжеронівської.
  • 14-15 квітня 2021 року (з 8:00 до 13:00) - на ділянці між вулицями Ланжеронівською і Грецькою.
  • 16 квітня 2021 року (з 8:00 до 13:00) - на ділянці між вулицями Грецькою і Буніна.

Нагадаємо, Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про тимчасове закриття руху автотранспорту по Деволанівському узвозу від вул. Єврейської до Карантинного узвозу.

Раніше мер розпорядився перекрити рух автотранспорту по вул. Преображенській на ділянці від вулиці Пантелеймонівської до вулиці Новощіпний ряд.

Нагадаємо також, що у березні Приморський суд Одеси частково задовільнив позов одеситки до виконавчого комітету Одеської міської ради про відшкодування майнової та моральної шкоди. 

У липні 2020 року Київський районний суд Одеси задовольнив позов одеситки до ОСББ та виконавчому комітету Одеської міської ради про відшкодування матеріальної та моральної шкоди.

В квітні того ж року Одеський апеляційний суд відмовив виконавчому комітету Одеської міської ради в задоволенні скарги на рішення Приморського суду Одеси, і тепер міськрада зобов'язана виплатити одеситці 168 тисяч гривень матеріального і дві тисячі моральної шкоди через пошкоджений деревом автомобіля.

Поділитися